Viser 1–30 of 123 resultater

Eksklusive tapeter

Tapetguiden Bestill Tapetprøver Tapetinspiration

Med eksklusive tapeter fra Laura Ashley kan du nemt skabe stor forandring. Se vores mønstrede, stribede og ensfarvede tapetmotiver. Uanset om du kun skal tapetsere et rum eller gennemføre totalrenovering, har Laura Ashley det, du søger, samt det rette tilbehør for vellykket tapetsering.
Vælg blandt 280 forskellige tapetartikler i vores tapetkollektioner. Tapetsortimentet nedenfor omfatter et udvalg i alle tænkelige farvekombinationer, mønstre og motiver.

Måske kunne du tænke dig et fint tapet med blomster. Et lille indretningstip for tapetinspiration: Skab gennemgående stil ved at koordinere tapeterne med vores smukke og eksklusive stoffer.

Alle tapeter fra Laura Ashley er fugtresistente og vaskbare. Det betyder, at produkterne kan anvendes i rum, som udsættes for fugt, som f.eks. et køkken. Dog skal rummene, som skal tapetseres, være godt ventilerede. Dette er for at forlænge tapetets levetid og kvalitet. Samt for at minimere den potentielle forekomst af fugt.

Alle vores tapeter kan fint aftørres med en fugtig klud. Vi fraråder dog anvendelsen af skrappe eller slibende rengøringsmidler. Disse rengøringsmidler kan skade materialet. Det kan skabe misfarvning eller ødelægge materialets motiv/mønster, Brug derfor en ren, fugtig klud til at fjerne snavs fra materialet.
Nogle tapeter med meget detaljerede motiv er perfekte som baggrundstapeter.

Alle tapeter, som tilhører samme batch er trykt samtidigt og har derfor præcis den samme farve. Hvert tapet er derfor stemplet med et unikt serienummer. Kontroller derfor altid at serienummer og batch stemmer overens inden emballagen brydes. Dette stempel er en garanti mod afvigelser i farven. Fjern stemplet inden den indkøbte tapet tilskæres.