Viser alle 0 resultater

Luksuriøse læderlænestole

Luksuriøse og eksklusive læderlænestole fra Laura Ashley er af højeste kvalitet, når det kommer til materialevalg og møbeldesign. Vælg blandt forskellige lædertyper og sæt dit personlige præg på stolen. Nedenfor finder du også læderlænestole i en større model, så kaldte Snugglers. Snugglers er med deres størrelse perfekte til læsehjørnet.


Mere om læderlænestole fra Laura Ashley
Vi er stolte som møbelproducent af at kunne tilbyde læderlænestole og snugglers af hidtil uset fantastisk kvalitet. Vi har lagt hjerte og sjæl i disse lænestole med henblik på at de elskes og bruges i mange år fremover. Takket være det naturlige materiale, medfører møblernes aldring kun mere personlig karakter og skønhed. Vi har kun valgt læder, som vi med sikkerhed ved udsender en aura af klassisk, britisk boligindretning. Vores lænestole har en unik og klassisk karakter, som kun få møbler har. Vi har kun valgt de bedste materialer og møbeldesign for komfort og æstetik. Alle materialerne har stor slidstyrke, men samtidig en blød fornemmelse for ekstra komfort. Læderlænestolen kan også kombineres med en stoflænestol for at opnå en skøn kontrast til den nuværende indretning af rummet.
Pleje og vedligeholdelse af læderlænestole

Vi anbefaler, at du læser og følger vejledningen, som findes tilgængelig for hvert produkt. Da læder er et naturligt og levende materiale, skal det have ekstra pleje og tilsyn. Når vejledningen for lænestolen og dens puder følges, holder den og dens bekvemmelighed meget længere. Os hos Laura Ashley ønsker kun, at dit køb af en læderlænestol eller Snugglers skal blive et lykkeligt køb og at du vil beholde og værdsætte dit møbel lang tid fremover.

Ingen produkter blev fundet som matcher dit valg.