Viser alle 0 resultater

Kjoler og tunikaer

Hver årstid er unik og det giver anledning til at opgradere garderoben med vores vidunderlige kjoler og tunikaer. Smukke kjoler og tunikaer er altid en god start. Vores fantastiske udvalg af kjoler og tunikaer fås i alle ønskværdige design, mønstre og farver. Hos os finder du kjoler og tunikaer til alle lejligheder. Fra moderne og trendy til mere klassisk og elegant.


Kjoler fra Laura Ashley

Hvis du er på udkig efter en fin festkjole, anbefaler vi en cocktailkjole eller en stram figursyet kjole til finere lejligheder. Til middagen kan en jerseykjole være fin, mens en maxi-kjole passer godt til en mere afslappet stund. En strikkjole er perfekt til at holde dig varm, mens du bør bære en sommerkjole, når det er varmt. Hos os finder du vidunderlige, skønne sommerkjoler med passende motiv til sæsonens mode. Vores kjoler og tunikaer er altid fremstillet af det fineste materiale af højeste kvalitet. Vores eksklusive modedesign er helt unikke, hvilket gør, at du ikke løber en større risiko for, at nogen bærer den samme kjole, som dig.

Tunikaer fra Laura Ashley
En tunika kan både anvendes som tilbehør og som et varmt klædningsstykke. Tunikaens rummelighed giver en praktisk fordel frem for store, tykke trøjer. Tunikaen kan matches med et smukt smykke om halsen eller håndled. Vores tunikaer fremstilles altid af materialer i topklasse og har unikke design. Vi mener, at tunikaen er et alsidigt klædningsstykke, som flere burde åbne deres hjerter for. Vi har tunikaer i forskellige farver og med forskellige motiver. Et modetip er, at matche tunikaen med en farverig nederdel eller jakkesætsbukser i en mørkere farve.

Ingen produkter blev fundet som matcher dit valg.