Viser 1–30 of 48 resultater

Eksklusive Spejle

Eksklusive spejle fra Laura Ashley er mere end blot indretningsdetaljer. Spejlglasset tilføjer en praktisk funktion med dets spejlbillede, mens spejlrammen har en smuk og æstetisk egenskab, som har til formål at indramme spejlet. Hos os finder du de mest eksklusive spejle, når det kommer til design, konstruktion og fremstilling. Vores spejlsortiment består af forskellige modeller og former, f.eks. ovale spejle.


Læs mere om eksklusive spejle
Hos Laura Ashley finder du et stort udvalg af eksklusive spejle i forskellige farver og former. Hvad enten spejlet skal anvendes i soveværelset, pryde væggen i entreen eller dekorere dagligstuen er høj kvalitet altid en vigtig produktegenskab for os. En vellykket spejlløsning kan skabe fornemmelsen af mere plads og et mere komfortabelt hjem. Nogle spejle er designet til montering på en væg, andre egner sig bedre til at blive lænet mod en væg i entreen eller dagligstuen. Sortimentet består også af mindre spejle, som egner sig til toiletspejle eller pyntespejle. Spejlkollektionen omfatter også et håndplukket udvalg af bordspejle i forskellige former. Hvis du søger et soveværelsesspejl, anbefaler vi et større spejl, idet det kan spejle hele kroppens højde. Indretning med spejle kan ligeledes give fornemmelse af større rum.
Læs mere om spejlrammer

Vi tilbyder både dekorative spejlrammer og mere moderne, trendy indramning af spejlglas. Vores spejlrammer er naturligvis af højeste kvalitet og det bedste materiale. Sortimentet omfatter spejle med tilhørende ramme i forskellige farver og modeller. Vi har alt fra spejlrammer i massivt træ til spejle med meget dekorative spejlrammer. Vi tilbyder naturligvis også spejle uden ramme, hvis det ønskes, eller med knapt synlig ramme. Indretningstip fra os er at bruge en del tid og opmærksomhed på valg af spejl og spejlramme, inden man bestiller.