Viser alle 15 resultater

Eksklusivt Sengetøj

Eksklusivt sengetøj som tilføjer en smuk karakter til soveværelsets indretning. Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af dynebetræk, pudebetræk, sengetæpper og sengesæt. Vælg elegante dynebetræk i forskellige farver, motiver og mønstre. Alt sengetøj er fremstillet af den absolut fineste kvalitet. Bestil elegante pudebetræk med trykt eller broderet motiv. Hos os finder du stor variation i sengetæppedesign. Få et luksuriøst soveværelse med sortimentet nedenfor.


Mere om sengetøj fra Laura Ashley
Vi anvender kun de fineste materialer ved fremstilling af vores sengetøj. Pudebetræk fås i flere forskellige modeller. Vær derfor ekstra opmærksom på at kontroller størrelsen ved bestilling af pudebetræk. Dette for at sikre det ønskede mål. Vi har både ensfarvede og flerfarvede sengetæpper til indretning af soveværelset. Et sengetæppe er meget praktisk, da det forhindrer snavs på sengetøjet, samt skaber et smukt og stilfuldt indtryk. Fremstilling af sengetæpper foregår med forskellig trådtæthed for at opnå variation og imødekomme personlige ønsker om komfort og fornemmelse. Du kan nemt og hurtigt give farve til dit soveværelse med sengetøj. Du kan også indrette med sengesæt for at skabe elegance og harmoni. Både i forhold til personlig indretningssmag og nuværende sengetøj kan Laura Ashley tilbyde sengetøj, som passer til både din stil og behov for komfort.

Vi tilbyde eksklusivt vævede dynebetræk i forskellige farver og mønstre. Vi har sengesæt til både dobbelt og enkelt seng. Hvis du søger sengetøj til børneværelset, har vi sjove og inspirerende dynebetræk, pudebetræk og sengetæpper. Vores sengesæt til børn er fremstillet af materialer af høj kvalitet. Børnesengetøj har motiver som passer til børn i alderen 3 til 12 år.