Viser alle 7 resultater

Ure

Ure, som gør, at du fra nu af altid kommer til tiden og samtidig giver indretningen et smukt løft. Her finder du det perfekte ur til hjemmet eller kontoret. Hvorfor ikke benytte lejligheden til at anskaffe et nyt køkkenur? Hos os finder du eksklusive køkkenure i unikke design, når det kommer til ramme og urtavle. I ursortimentet nedenfor finder du ure med urtavler med romerske cifre.


Mere om ure fra Laura Ashley

Ursortimentet omfatter et stort udvalg af ure og armaturer af høj kvalitet, når det kommer til design og udsmykning. Vi har både transparente og farvede urtavler, alt efter dine personlige præferencer. Til dem, som søger et klassisk design, anbefaler vi Champagne Gallery, ramme og urtavle i tidsløst design. Til dem, som søger et ur til bordet, anbefaler vi Holborn og til dem, som foretrækker mørkere farvenuancer, Henshaw.

Et klassisk vægur eller bordur kan give din eksisterende boligindretning yderligere personlighed og et helhedsindtryk, som ellers kan være svært at opnå uden et ur. Vis dine indretningspræferencer og anskaf et af vores smukke væg- eller bordure. Bordurene kan placeres på både bord og hylde. Vores armaturer er designet til lang holdbarhed, men skal behandles med største forsigtighed. Det er håndlavede kunstværker af den fineste slags. Et indretningstip er at have rammen i tankerne og ikke kun en stilfuld urviser eller smuk dekoreret urtavle. Selve indramningen spiller en stor rolle, når det kommer til indretningen. Alle vores urtavler er designet til tydeligt at vise tiden med viserne. Du er velkommen til at finde dit nye ønskeur hos traditionsrige Laura Ashley, hvor kvalitet og eksklusivitet altid kommer i første række.