Viser alle 19 resultater

Bordlamper

Her finder du klassiske, engelske bordlamper med et charmerende ydre og et varmt indre. Forgyld rummets indretning ved at lade lyset flyde fra vores eksklusive bordlamper i forskellige design, materialer og farver. Vores lamper er fremstillet til lang tids brug og er unikt belysningsdesign af højeste kvalitet. Se lampesortimentet nedenfor og bestil din ønskelampe.


Mere om bordlamper fra Laura Ashley
Lamper fra Laura Ashley tilføjer tradition til din hverdag. En bordlampe fra os tilføjer en klassisk, traditionsrig fornemmelse af luksus og elegance. Find belysningsinspiration blandt vores retro og vintage-lamper. Vi har flere forskellige lampeserier bestående af eksklusive lampedesign, som giver indretningen et luksuriøst strejf. Hvad enten målet med bordlampen er hyggebelysning, læselys, supplerende belysning eller generel belysning er det vigtigt, at bordlampen matcher den øvrige indretning. I vores sortiment findes bordlamper med lampefod i metal, glas eller træ. Vi har højt placerede glaskupler med lyskilder på elegante bordlamper med blødt lys. Alle med et solidt fundament for sikker og stabil placering på bord, hylde eller kommode.

Vores forskellige lamper fås bl.a. også i forskellige størrelser. Lampernes design passer alle til de øvrige indretningsartikler i vores indretningssortiment. De fleste modeller kan også bruges med vores glatte stofskærme. Vores lampeskærme fås i forskellige størrelser og med forskellige motiver med det formål at skabe en smukkere hverdag. Nogle bordlamper kommer med lampeskærme. Dette er da angivet ved produktet. I andre tilfælde medfølger lampeskærm ikke. Vær derfor opmærksom på at kontrollere dette, inden du gennemfører køb af en bordlampe. Glem ikke, at du også kan købe indretningsartikler som lamper og indendørsbelysning i vores velassorterede butikker. Du er meget velkommen til at besøge vores butikker i Stockholm, Malmö og Göteborg.