Viser 1–30 of 107 resultater

Smukke lamper og lampeskærme

En eksklusiv lampe kan supplere rummets møblering eller brillere som indretningsartikel. At købe lamper fra Laura Ashley er at tilføje liv og varme til boligindretningen. Vælg blandt et stort udvalg af eksklusiv belysning og dekorative lamper i forskellige størrelser, materialer, design og farver. Vi tilbyder indendørsbelysningsideer og smukke lampedesign. Lyskilder og armaturer af den absolut højeste kvalitet.

Se vores belysningsguide for praktiske råd


Mere om Belysning fra Laura Ashley
En smuk loftlampe kan forvandle dagligstuen, mens plafond-lamper kan være en mere praktisk belysningsløsning. Er der brug for bedre læselys eller kontorbelysning passer en skrivebordslampe eller læselampe bedre. Bordlamper bør anskaffes med øje for smukt interiør. Vores glatte lampeskærme kan forvandle enhver lampefod til æstetisk skønhed. Anvend vinduesbelysning og vindueslamper for at sende lys fra dit hjem.

Forkæl dig selv i din ynglingsstol med en af vores gulvlamper. Lad ikke entreen falde hen i mørke, men indret med en elegant væglampe som lyssætning. Som verdenskendt møbelproducent, og designer af stoffer og møbler, er vi stolte af at introducere os selv som online belysningsleverandør. Velkommen til en lille fin lampebutik på Nettet.